dimecres, d’abril 02, 2008

FestaHardy a Caldes de Montbui

La Comunitat Local d'ubuntaires en català, coneguda com el Catalan LoCo Team, ha previst una Festa de Presentació de la nova versió d'ubuntu a la biblioteca de Caldes de Montbui. Com que la nova versió surt el proper dijous 24 d'abril, la festa es farà el dissabte 26.

Aquesta versió, la 8.04 perquè surt l'abril de 2008, s'anomena HardyHeron (GarsaRobusta en català) i serà una versió amb suport oficial durant un període llarg (LTS per les sigles angleses), cosa que la fa bastant adient per ser instal·lada per gent que no vulgui complicar-se gaire la vida.

Teniu un enllaç a la barra de la dreta que us porta al wiki de la festa.

Sembla que finalment la festa s'anomenarà HolaHardy, per votació popular, seguint el joc de paraules d'ubuntu, les festes anteriors es van anomenar respectivament FestaFeisty (per la FeistyFawn, 7.04) i GrescaGutsy (per la GutsyGibbon, 7.10); potser s'haurà de començar a pensar en un nom per la versió de l'octubre, la 8.10 IntrepidIbex (i aquí hi pot haver molt joc, se m'acaba d'acudir Instal·lacióIntrèpida, ni que sigui força innocent respecte a d'altres possibilitats).