dilluns, de desembre 10, 2007

El Govern valencià del PP tanca el repetidor de TV3 a Alacant

Finalment ahir 9 de desembre a les 22 hores, vespra del dia internacional dels drets humans, l'anticatalanisme recalcitrant del PP valencià se n'ha sortit amb la seua i el govern de Francesc Camps ha aconseguit tancar el repetidor que ACPV té a la Carrasqueta. Ho va fer de nit i sense avisar, és a dir, amb "nocturnitat i alevosia", com diuen els jutges. En principi sembla que ho han fet així per executar el tancament que el govern valencià havia exigit després que l'expedient sancionador no fos suficient com perquè ACPV tancara el repetidor.

No cal dir que en un món globalitzat com l'actual, a més de tractar-se d'un anacronisme, és un atac a la llibertat d'expressió, d'informació i, evidentment, una greu agressió a la llengua i la cultura comunes.

ACPV continua endavant amb la campanya per recollir diners per poder pagar la multa de 300000 euros que li ha imposat la Generalitat valenciana. Participant a la campanya amb 10 euros es pot aconseguir una litografia que ha fet expressament per l'ocasió Antoni Tàpies.

Caldrà veure com queden ara les negociacions de reciprocitat que s'estaven duent a terme entre els governs valencià i català per tal que tothom pogués tenir accés a ambdues televisions.

Val a dir que ara mateix sóc un VALENCIÀ EMPRENYAT!!!!